Amsterdam incasso inschakelen via Billincasso

bill4

 

Als ondernemer heb je er weleens mee te maken gehad: debiteuren. Mensen of ondernemingen aan wie je een product of dienst hebt geleverd, maar die na het verstrekken van de datum op de factuur de kosten niet aan jou hebben overgemaakt. Erg vervelend natuurlijk, aangezien jezelf ook te maken hebt met vaste maandelijkse kosten die netjes op tijd betaald dienen te worden. Je bent dus afhankelijk van het feit dat jouw klanten op tijd aan jou betalen.

Woon je toevallig in Amsterdam incasso inschakelen is dus erg gemakkelijk. Je kunt dan eens op de website van Billincasso kijken. Zij zijn zoals de naam al deed vermoeden een incassobureau die graag het beheer van jouw debiteuren tot zich neemt. Ze hebben speciale methodes om om te gaan met het beheer van jouw klanten die nog niet hun factuur bedrag hebben voldaan. Je bent immers bang dat je jouw klanten verliest, nu je ze achterna dient te zitten met het voldoen van het bedrag op de factuur of facturen.

bill2

 

 

 

 

Ze zeggen dan ook niet voor niets dat Bill niet wacht totdat het mis gaat. Ze hebben dan ook de pre incasso van Bill die jouw debiteur een hoger factuurbedrag laat betalen en jezelf geen zorgen hoeft te maken voor het eventueel verliezen van jouw klant.

bill1

 

 

 

Voor als je een deurwaarder wilt inschakelen

Het inschakelen van een incassobureau is dus nog nooit zo gemakkelijk geweest.