Bij De Verpakkingswebwinkel hebben we alle maten brievenbusdoos!

Het komt vaak voor dat mensen niet de juiste maat brievenbusdoos hebben bij het opsturen van uw pakketje. Wij erkennen dat probleem, want het komt regelmatig voor bij de meesten mensen. Gelukkig hebben wij de oplossing! Bij De Verpakkingswebwinkel hebben we alle maten en vormen in ons assortiment voor uw pakketjes. Wij hebben een groot en breed assortiment waar we verschillenden maten en vormen hebben. Voor elk pakketje hebben wij wel de ideale brievenbusdoos in huis. Met ons aan je zij is het zoeken naar de juiste brievenbusdoos verleden tijd. Kom daarom voor alle maten en vormen voor uw brievenbusdoos naar De Verpakkingswebwinkel!

Snel en gemakkelijk bestellen!

Wij hanteren bij debrievenbusdozenwebwinkel.nl een concept waardoor het alleen mogelijk is om producten te bestellen via onze online webshop, dus niet telefonisch of via de e-mail! Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren voor de klant. Uiteraard kunt u ons voor vragen of informatie wel bereiken via telefoon of e-mail.

Sterke punten van het bedrijf!

Het bedrijf kent vele goede punten waarmee de klant tevreden zal zijn. Hieronder vindt u een kort rijtje met sterke punten van het bedrijf!

  • Snel uit voorraad leverbaar!
  • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor 14:30 uur besteld volgende dag in huis. Vrijdag voor 10.30 uur besteld maandag in huis.
  • Gratis verzending bij bestelling in Nederland van €50 of hoger en in België vanaf €100.
  • Klantvriendelijk
  • Garantie!

Wilt u kennis maken met ons bedrijf! Wij verwelkomen u graag op onze website!