Cartridges online bestellen

Cartridges zijn er in soorten en maten. Bijna iedere printer heeft andere cartridges die passen. Zelfs als de printer van hetzelfde merk is, zijn er nog een hoop verschillende cartridges te vinden. Deze website maakt het je daarom iets gemakkelijker. Je hoeft niet zelf te weten welke cartridges je nodig hebt voor je printer. Je selecteert gewoon één van de vier beschikbare merken: Canon, HP, Epson of Brother. Daarna selecteer je je type en model printer en zie je welke cartridges er op de webshop te vinden zijn voor jouw printer.

Lage prijzen, goede kwaliteit

De voordelen houden daar niet mee op. Er wordt namelijk een huismerk inkt in de cartridges gedaan, zodat de cartridges goedkoper aangeboden kunnen worden. Omdat er wel gebruik wordt gemaakt van de lege cartridges die bij het merk horen, weet je hiervan ook zeker dat ze passen zoals het hoort. De huismerk inkt is bovendien van printkwaliteit, dus hoef je je niet druk te maken dat je kwaliteit printjes er op achteruit gaat.

Morgen in huis

Wanneer je voor een minimumbedrag van € 50 aan cartridges bestelt, hoef je niet te betalen voor de verzendkosten. Zo kun je nog meer besparen op wat normaal een zeer prijzige afhandeling kan zijn. En als je voor 10 uur in de avond bestelt, heb je de volgende dag je cartridges al in huis. Je hebt dus passende cartridges, voor minder geld, snel in huis. Veel beter wordt het niet. Het aanbod van de webshop is ruim, dus de kans is groot dat je geschikte cartridges kunt vinden. En zo niet, dan kun je contact met de webshop opnemen.