CV Ketel gekocht van top kwaliteit!

Holland Warmte

Als ondernemer zijnde moet u er natuurlijk voor zorgen dat de arbeidsomstandigheden optimaal zijn! Helaas had ik afgelopen maand te maken met een vervelend probleem. De cv installatie binnen in mijn onderneming was stukgegaan waardoor mijn personeel niet in voorzien was van warm water en ook kon de verwarming niet worden aangezet. Ikzelf baalde hier ontzettend van en dezelfde dag ben ik opzoek gegaan naar een mogelijke oplossing. Zodoende bekeek ik het internet en binnen no time belandde ik op de website van Holland Warmte.

Een cv ketel kopen bij Holland Warmte was voor mij dan ook een zeer interessante mogelijkheid. Simpelweg omdat ik in het assortiment een aantal luxe cv ketels zag staan, die ideaal zijn om te plaatsen in een bedrijfspand. Na het zien van deze ketels ben ik overstag gegaan tot koop bij Holland Warmte!

Holland Warmte

Goede kwaliteit goede service!

Ikzelf kan u vertellen dat Holland Warmte mij een goede kwaliteit heeft geleverd en een goede service heeft verleend! Het personeel van Holland Warmte heeft namelijk een geheel nieuwe cv installatie geplaatst binnen in mijn onderneming. Sindsdien is mijn personeel en ikzelf weer in voorzien van alle benodigde luxe. Daarnaast zaten er nog meer voordelen aan deze aankoop verbonden. Ik heb namelijk ook nog eens een garantie van dertien jaar over mijn aankoop gekregen!

Wilt u een cv installatie laten plaatsen die minstens dertien jaar meegaat? Dan raad ik het u aan om zo snel als mogelijk de website van Holland Warmte te gaan bekijken!

cv ketels