De diensten van een digital signage leverancier

Ben je op zoek naar een bedrijf dat een digital signage player kan leveren? Of andere oplossingen op het gebied van digital signage? Lees dan vooral even verder. Want wij geven je tips over wat zo’n bedrijf precies voor je kan betekenen. En dat is waarschijnlijk meer dan je zal denken.

Advies op maat

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar advies op maat is een van de belangrijkste diensten van een goede leverancier. Iedere situatie is anders en je wilt er ook het beste uithalen. Zo kan leverancier meedenken om digital signage het meest tactisch in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het juist plaatsen van de displays en de juiste content om te weergeven. Ga dus altijd even langs bij je leverancier voor een kopje koffie om tot de beste oplossing te komen.

De juiste software

Je wilt met digital signage de juiste software gebruiken. Het moet voor iedereen toegankelijk zijn. Met de software moet je de displays namelijk kunnen besturen en dat moet niet te ingewikkeld zijn. Daarnaast is het handig als je leverancier een cloud oplossing kan bieden. zo kun je de content waar en wanneer je maar wilt aanpassen.

De juiste hardware

Ten slotte wil je de juiste hardware aanschaffen. Je leverancier moet beschikken over de beste hardware die ze tegen een eerlijke prijs aan kunnen bieden. Probeer te werken met een leverancier die gebruik maakt van erkende merken voor de displays. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis hebt.