Een kluis openen zonder sleutel?

Wilt u een kluis openen zonder sleutel? Dan bent u bij ons op het goede adres! Wij zijn een erkend bedrijf onze specialiteit is het kraken van kluizen. Waarom doen we dit? Het komt nogal voor dat men de sleutel kwijt raak van kluis waar waardevolle spullen in zitten. Als dat gebeurt hoeft u niet meteen in paniek te raken. Wij lossen het gerust voor u op.

Het zou nogal zonde zijn als u de kluis niet open zou krijgen. En het daarom zou moeten vernietigen. Daarom bent u bij ons op het goede adres! Wij open een kluis zonder sleutel.

Ervaring

Een kluis openen zonder sleutel kan wel eens een moeilijke zaak worden. Het verschilt namelijk per kluis. Als de kluis van een makkelijk breekbaar materiaal gemaakt is gaat die binnen een paar minuten open. Maar als de kluis van een moeilijk een zwaar materiaal gemaakt is zoals inbraak werende brandkluis kan het uren duren voor het open gaat. Als het niet gaat via onze standaard werkwijze moeten we een andere manier bedenken om de kluis alsnog open te krijgen. Maar dit komt bijna nooit voor. Wij gaan er van uit dat wij de kluis kunnen openen via onze standaard manier met onze speciale sleutel die meestal past in alle kluizen.

Wij zijn ook ervaren in het verhuizen/verplaatsen van kluizen. Als u een kluis wilt verplaatsen of verhuizen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u namelijk graag en voor u is het zeker makkelijker.