Franchisenemer worden bij een breed netwerk van specialisten

Franchisenemer worden is een keuze waar je waarschijnlijk wel even over na wilt denken. Veel ondernemers denken dat ze hun vrijheid verliezen als ze zich aansluiten bij een franchise. Bij Kubus is dat absoluut niet het geval. Je krijgt of behoudt je eigen kantoor waar jij het voor het zeggen hebt. Wel zijn er veel voordelen als je ervoor kiest om je aan te sluiten bij deze franchise.

Een franchisenemer heeft lagere kosten en minder risico

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een al bekende naam. Dat scheelt je behoorlijk wat kosten. Marketing is duur en bovendien gaat er meestal een behoorlijk lange periode overheen voordat deze investering zich terugbetaald. Door je aan te sluiten bij een franchise zoals Kubus loop je daardoor beduidend minder risico. Je onderneming komt veel sneller van de grond zodat je kunt rekenen op een goed en vast inkomen. Veel startende ondernemers komen in de beginfase in de financiële problemen. Dat komt omdat er in het begin vaak flink geïnvesteerd moet worden. Hierdoor zijn gaat er vaak meer geld uit dan er binnenkomt. Daarnaast moet je natuurlijk kunnen voorzien in je eigen levensonderhoud. Dat is erg jammer want veel beginnende ondernemingen komen in de financiële problemen. Hierdoor gaan veel bedrijven failliet voordat ze echt begonnen zijn. Veel hiervan hadden goede ideeën en een goed bedrijfsplan maar hadden helaas niet de mogelijkheden om de eerste periode door te komen. Door je aan te sluiten bij een franchise met uitgebreide mogelijkheden voorkom je onnodige risico’s zodat jij je ideeën door kunt zetten.

 

Maak gebruik van de kennis van deskundigen

Er zijn namelijk ontzettend veel specialisten aangesloten bij Kubus. Deze zijn allemaal gericht op diensten binnen de administratie. Dat beperkt zich natuurlijk niet alleen tot boekhouding en accounting. Tegenwoordig komt er heel wat meer bij kijken. Bij Kubus zijn bijvoorbeeld belastingadviseurs aangesloten. Als je vragen hebt over je belastingzaken of graag meer wilt weten over de voordelen die je kunt behalen, dan kun je drempelloos aankloppen bij één van de bij Kubus aangesloten deskundigen. Omdat diensten binnen de administratie zoveel breder is geworden is het lastig om over een specialist in te zijn. Daarom is het ook zo voordelig om je aan te sluiten bij een franchise. Het inhuren van specialisten van buitenaf kost meestal behoorlijk wat geld. Deze kennis heb je nu gewoon tot je beschikking. Bij Kubus wordt kennis gratis gedeeld en houden franchisenemers elkaar op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo ben je altijd op de hoogte en kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan. Onder de franchisenemers van Kubus zitten bijvoorbeeld deskundigen op het gebied van sales, marketing specialisten en agrarisch adviseurs. Natuurlijk willen andere franchisenemers binnen Kubus ook graag gebruik maken van de kennis die jij hebt. Samen helpen de leden van Kubus elkaar verder zodat ze er uiteindelijk allemaal beter van worden. Als lid van de coöperatie krijg je veel kennis tegen erg lage kosten.