Goede gasflessenopslag gezocht!

Ikzelf vind het erg prettig om te weten dat zodra er met gasflessen gewerkt wordt dat er ook een goede gasflessenopslag komt. Nu hebben wij dit nog niet in ons beheer waardoor ik druk aan het zoeken was geweest op het internet. Het ging er bij mij met name om dat het een goede opslag wordt waar dan ook mee gewerkt wordt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik een opslag koop en er vervolgens geen gebruik van gemaakt wordt.

Door op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van DUPA. Hier hadden ze diverse ruimtes welke ik zeer zeker kon gebruiken om de gasflessen in op te slaan. Ik had er nog wel voor gekozen om elders te zoeken in de hoop dat ik het voordeliger kon krijgen, alsnog bij hun terecht gekomen waar ik meteen heb besteld.

Goede service!Logo_Compleet_Kleur-e1449482564119

Het gemak van het internet heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een goede gasflessenopslag heb weten te vinden voor een aantrekkelijke prijs. Heb er dan ook niet al te lang over gedacht om te bestellen! Door telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf is het mogelijk geworden om de juiste opslag te bestellen. Deze werd dan ook erg netjes ingepakt en wel bezorgd na een paar dagen! Nooit verwacht dat het zo gemakkelijk is om een opslag in gebruik te nemen, het wordt dan ook netjes bijgehouden! 

Gasflessenopslag_ECO_XL-212x300