Goede juridisch adviseur nodig!

Voor enkele weken terug was ik druk in gesprek met een mede ondernemer. Hij vertelde mij dat hij nogal baalde van het feit dat hij op zoek was naar een juridisch adviseur. Een tal van conflicten waar hij mee te kampen had wilde hij graag antwoorden op hebben. Nu dat ik van het weekend weer met het was gaan eten vertelde hij mij dat hij nog geen adviseur gevonden had. Ik heb hem aangegeven te willen helpen zoeken zodat hij hier een einde aan kan maken. Wat de precieze reden is dat hij een advocaat nodig heeft weet ik niet, als mede ondernemer help je elkaar graag toch?

Goed gezocht, uiteindelijk gevonden

Dankzij het feit dat hij mij toestemming heeft gegeven om mee te helpen zoeken ben ik van het weekend gelijk op het internet gaan zoeken. Online kan je wat dat betreft meer vinden als dat je de stad ervoor induikt. Doordat ik online had gezocht op juridisch adviseur ben ik terecht gekomen op de website van Fifth advocatuur. Dit bedrijf staat wegens hun snelle werkwijze enorm goed beschreven. Hierdoor heb ik dan ook besloten om dit aan mijn collega te geven, wellicht had hij dit nog niet gezien. 

images

Als positiviteit uitgedrukt kon worden in een bericht dan wil ik dat graag weten! Hij was namelijk zo enthousiast om dit te lezen waardoor het voor mij duidelijk werd dat hij dit kantoor nog niet had gezien. Hun snelle werkwijze heeft er dan ook toe geleid dat hij nu al het juiste advies te horen heeft gekregen met wat hij er aan kan doen.