Ik wilde al een lange tijd een bedrijfswagen leasen

bedrijfswagen leasenSamen met mijn vader heb ik een klussenbedrijf. Er is veel werk de laatste tijd en kunnen het niet meer aan. We waren daarom opzoek naar een tweedehandse bedrijfswagen. Op internet stonden meerdere bedrijven die dat deden. Een bedrijf sprong eruit en dat was Finalease. Het bedrijf had zeer goeder recensies. Zo zag ik staan dat goede auto’s hadden met weinig kilometers en dat ze erg netjes en professioneel te werk gaan. Als je een auto leaset is het van belang dat je een prettige samenwerking hebt met het bedrijf. Als je een probleem hebt met je voertuig moet het wel gelijk geregeld. worden. Ik heb toen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Ik wilde heel graag een bedrijfswagen leasen al liet ik dat niet gelijk merken.

Echt een aanrader. auto

Op de afspraak werden een aantal punten besproken. Ook had ik een proefrit gemaakt. De auto reed hartstikke goed. Motorisch is hij perfect en hij schakelde uitstekend. Bij hun kreeg je de mogelijkheid om een aanbetaling te betalen. Je maandelijkse kosten zijn dan stukke lager. Ik heb daar uiteraard gebruik van gemaakt. Ik vond het erg fijn dat dit bedrijf je de mogelijkheid gaf om dat te doen. Een bedrijfswagen leasen kan je het beste bij hun doen. Je bent verzekerd van een goedwerkende auto.