Laat de klanten vertellen

klanten vertellen

Laat de klanten vertellen wat zij van jouw bedrijf vinden. Laat zij hun ervaringen delen met andere mensen en wie weet levert dit een goede recensie op. Wanneer jij op zoek bent naar antwoorden over jouw werkwijze, kan je daar het beste achter komen door dit direct aan de mensen, in dit geval de klanten, te vragen. Normaal neem ik geen blad voor mijn mond, maar deze keer wist ik echt niet hoe ik dit het beste aan kon pakken. Natuurlijk wilde ik weten hoe klanten over mijn bedrijf dachten, maar om dat rechtstreeks aan hun te vragen ging mij net iets te ver.

klanten vertellen

Laat de klanten vertellen met de hulp van The Review Company

Omdat ik echt niet wist hoe ik zelf een kijkje in mijn eigen bedrijf kon nemen, ben ik in contact gekomen met The Review Company. Het leuke is dat dit bedrijf voor mijn bedrijf een filmpje gaat opnemen en zo kom ik veel meer te weten over mijn eigen bedrijf. Dit filmpje kan ik gebruiken in mijn eigen reclame spotjes of voor andere doeleinden. Al met al kom ik op deze manier te weten hoe klanten over mijn bedrijf en de service denken., Hiermee kan ik aan de slag om het te verbeteren of te veranderen.

Wil jij meer weten over de werkzaamheden van dit bedrijf, neem dan contact met hun op. Ons bedrijf is hier enorm mee geholpen en dat is ook te merken aan onze omzet in de afgelopen periode.