Maak kennis met de modieuze en kwalitatief goede bedrijfskleding van Suit up now

Formeel

Ben je al bekend met het bedrijf Suit up now? Zo niet, doet het je zeker goed om de mogelijkheden te bekijken die er zijn bij dit bedrijf. Je hebt de keuze uit een fraaie lijn aan modieuze en kwalitatief goede bedrijfskleding. In de showroom kun je de collectie met eigen oen bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van het aanbod. Ervaar de pasvormen, het uitstekende comfort, alle kleuren en materialen die er zijn voor jouw onderneming en plan vandaag nog een afspraak in.

Suit up now

De showroom van de specialist heeft een high-end uitstraling

Breng je een bezoek aan de showroom van Suit up now, dan zul je direct de high-end uitstraling ervaren. Dit behoort immers tot de complete beleving van dit bedrijf. In de showroom worden alle collecties en modellen getoond en je ervaar direct het comfort van de verschillende stoffen. Zijn er eventuele onduidelijkheden, dan kunnen deze direct ter plekke worden verholpen.

Plan een kennismakingsgesprek bij de specialist in

Kleding

 Om duidelijk in kaart te brengen hoe je jouw bedrijfskleding het liefste voor je ziet en wat de voorwaarden vanuit jouw kant zijn, kun je het beste even een kennismakingsgesprek bij de specialist inplannen. Hierdoor weet je zeker dat zowel je huisstijl, wensen en kleuren terug gaan komen in de collectie. Je hebt de keuze uit twee concepten, genaamd voor Suit Up Styling en Suit Up Design. Suit Up Styling wordt gekozen voor kleine collecties voor minimaal 20 werknemers en Suit Up Design wordt gekozen voor grote collecties voor minimaal 200 werknemers.

Geef een reactie