Nog nooit gehoord van een no cure no pay incassobureau

no cure no pay incassobureauVerschillende soorten bedrijven doen aan incasso. Ongeveer twee weken geleden had ik groot probleem. Er was een klant die niet wilde betalen. Ik ben toen opzoek gaan naar een incassobureau. Op internet stonden er heel veel, maar eentje sprong eruit en dat was Bill incasso. Er stonden hele goede recensies over dat bedrijf. Wat betreft de kosten zijn ze ook nog eens zeer voordelig. Het bedrijf gaf me een goed en vertrouwt gevoel. Op de website stond dat je kon kiezen voor no cure no pay incassobureau. Dat betekent dat als het niet lukt je ook niks hoeft te betalen. Een bedrijf trekt daar klanten mee. Het komt heel zelfverzekerd over en dat vind ik belangrijk!

Echt een aanrader. incasso

Dit bedrijf had binnen twee weken al mijn geld terug. In de tussentijd hielde ze mij goed op de hoogte van de stand van zaken. Ik vind dat erg fijn. Met dank aan dit bedrijf heb ik weer mijn geld terug. Mocht ik ooit nog eens zo’n probleem krijgen schakel ik jullie zeker in. Natuurlijk hoop ik niet dat er weer problemen komen, maar als het moet moet het. Voor de lezers is het echt een aanrader om naar no cure no pay incassobureau te gaan. Stel dat het toch misloopt heb je geen onnodige kosten. Kijk voor meer informatie en advies op de website. Je kan uiteraard ook telefonisch contact met ze opnemen of mailen.