Pipe and drape huren voor een evenement

Pipe and drape huren

Op het internet gingen wij op zoek naar pipe and drape huren. Dit omdat ons bedrijf binnenkort op een beurs staat. De locatie van de beurs is heel erg saai ingericht. Daarom wilden wij deze graag een beetje aankleden. Ook moest er een afscheiding komen, zodat wij een echte plek hebben. Wij zaten te denken aan drie theaterdoeken, die wij in een soort vierkant konden zetten. Maar waar konden wij deze doeken krijgen? Met onze zoektocht op het internet kwamen wij terecht op de website van: huurland.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in logistieke ondersteuning van feest-, horeca- en evenementenverhuur.

Pipe and drape huren

Pipe and drape huren

Op de website van dit bedrijf kan jij een heel groot assortiment vinden aan verschillende producten. Bij de producten staat een prijs voor verhuur van één tot drie dagen. Je krijgt één dag om de producten op te halen, één dag om de producten te gebruiken en één dag op ze weer te retourneren. Wanneer jij in het weekend huurt is het voordeliger. Dit omdat dit bedrijf op zondag gesloten is en jij de producten op maandag hoef te retourneren. Hier hebben wij dan ook zeker gebruik van gemaakt. Er is een mogelijkheid om de producten zelf op te halen, maar het kan ook worden bezorgd en opgehaald. Wij hebben de pipe and drape laten bezorgen.

Pipe and drape huren

De aankleding is mooi geworden

Het theaterdoek waar wij voor hebben gekozen is verstelbaar van één meter tachtig tot drie meter hoog. Ook is deze verkrijgbaar in een andere maten. De theaterdoeken werden geleverd per aantal van drie stuks. Het was voor ons makkelijk op te zetten en het stond geweldig. Wij zijn dan ook zeer blij dat wij deze kunnen hebben gemaakt. Wil jij ook graag een pipe and drape huren? Dan raad ik jou aan om eens te kijken op deze website.