Private leasing is de perfecte oplossing

private leasing

Geen gedoeprivate leasing

Sinds een tijdje maak ik gebruik van private leasing en ik ben onwijs te spreken hierover. Het scheelt mij veel geld, maar vooral veel gedoe. Het is namelijk fijn dat ik zelf niet meer hoef te regelen rondom de verzekering. Hier ben ik helemaal niet in thuis en daarom was het altijd nogal een gedoe om dit uit te zoeken. Eigenlijk wist ik nooit waarop ik moest letten, maar inmiddels hoef ik mij daar niet meer druk om te maken. Het is ook fijn dat ik weet waar ik maandelijks aan toe ben wat betreft de kosten. Ik ben hiermee in contact gekomen door mijn vriend, welke hiervan hoorde via een vriend van hem. Hij moest direct aan mij denken en wij hebben toen samen de website bekeken. Wat opviel was het keurmerk wat zij hebben van de consumentenbond. Hierdoor kreeg ik meteen veel vertrouwen in hun diensten, want er zijn een aantal dingen die daardoor sowieso goed zitten. Zo zijn de voorwaarden erg duidelijk, ben ik beschermd tegen te hoge financiƫle lasten en heb ik een bedenktijd van 14 dagen.

private leasingMijn beste tip

Ik zou private leasing via Riemersma echt aanrader. Het is ongelofelijk prettig om met deze mensen contact te hebben, want zij nemen echt de tijd voor je. Daarnaast weet jij zeker dat jouw auto altijd veilig en goed onderhouden is. Mocht jij hier nu ook interesse in hebben, raad ik jou aan eens online te kijken voor meer informatie en alle mogelijkheden die zij aanbieden.