Projectadministratie, op een eenvoudige, duidelijke manier bij te houden

Projectadministratie, van Miki Business Software is waar mijn zus mee werkt. Omdat wij een totaal andere boekhouding hebben maar ik er wel verstand van heb, heeft mijn zus mij gevraagd, mij hier eens in te verdiepen. Hiervoor heb ik natuurlijk internet eens geraadpleegd en al snel kwam ik op deze site terecht, hier tref je een zeer handige instructie video aan waar je direct kunt zien hoe het werkt, met de nodige uitleg hierbij. Mijn zus heeft een grote beautysalon, en zij is flink aan het uitbreiden met haar drie filialen. Hiervoor heb je natuurlijk wel die goede projectadministratie voor nodig. Ook omdat zij natuurlijk veel personeel in dienst heeft zal er een goed georganiseerde urenregistratie moeten komen die mijn zus eenvoudig kan beheren.

 

 

Zij vroeg mij dit bericht te plaatsen

De projectadministratie van deze firma zal zeker goed zijn voor haar en dus heb ik haar direct de instructie video doorgestuurd. Al snel kreeg ik van haar een reactie dat dit nu net is waar zij naar opzoek was. Al een aantal maanden werkt zij nu met dit systeem en omdat zij zeer tevreden is hiermee, heeft zij mij gevraagd om dit bericht te plaatsen op mijn site. Ben je opzoek naar meer informatie hierover? Kijk dan zelf eens naar de zeer handige video waar alles stap voor stap wordt uitgelegd.