Schrootprijzen van verschillende metalen

Op de website van Krommenhoek Metals zijn de schrootprijzen van 12 verschillende oude metalen te bekijken. Via de website is ook te zien of de prijzen zijn gedaald of gestegen. Naast de schrootprijzen van oude metalen zijn ook de prijzen van computeronderdelen te bekijken, dit noemen zij computer recycling. Bekijk de schrootprijzen van computeronderdelen of van oude metalen nu direct op Krommenhoek Metals.

Computer recycling

Onder computer recycling vallen allerlei verschillende computer producten. U kunt kijken naar de waarde van deze producten en naar de schrootprijzen. Als u toevallig een van deze onderdelen thuis hebt liggen, is het natuurlijk erg fijn dat u deze in kunt leveren tegen een goede prijs. Het is altijd voordelig dat u geld kunt krijgen voor producten die u anders toch niet gebruikt, denk aan een oude computer, een telecombord of PC achterwanden.


Harde schijf schrootprijzen

Thuis had ik nog een harde schijf liggen die ik nooit gebruikte. Ik zocht het internet af naar de schrootprijzen van computeronderdelen. De website van Krommenhoek Metals kwam ik zeer snel tegen en hierop kon ik gelukkig lezen hoeveel geld ik kon verdienen aan mijn harde schijf. Per kilo was een harde schijf €1,20 waard. De harde schijf was 10 kilo, dus ik kreeg hier €12 euro voor.

Conclusie inleveren harde schijf

Ik ben erg blij dat ik de harde schijf heb ingeleverd. Als het thuis ligt en er niks mee wordt gedaan, is het een erg handige oplossing dat dit kan worden gerecycled. Ik vind de website van Krommenhoek Metals zeer handig en ik raad het iedereen aan.

Geef een reactie