Tip: Betrouwbaar incassobureau no cure no pay

incassobureau no cure no pay

Ik zelf vind het van groot belang om klanten ruim de tijd te geven om te betalen. Maar deze  keer is het anders aangezien ik al een lange tijd wacht op een factuur wat tot op heden nog niet betaald is. Hier baalde ik ontzettend van want er moest een fors bedrag aan facturen worden betaald door deze klant.. Sterker nog, ik heb nog helemaal niks van dit factuur mogen ontvangen, dat terwijl ik zelf een regeling heb getroffen voor deze klant. Op een begeven moment was ik het zo zat dat ik op zoek ben gegaan naar een betrouwbaar incassobureau. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met incassobureau no cure no pay Bill incasso. Bij Bil incasso had ik namelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van incassobureau no cure no pay(alleen betalen als er daadwerkelijk geld word verhaald bij de klant). Zodoende kwam ik tot het besluit om Bill incasso in te huren!

incassobureau no cure no pay

Een geweldige ervaring

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat mijn ervaring met Bill incasso geweldig was. Dankzij Bill incasso heeft deze klant binnen een week het volledig bedrag overgemaakt. Echter is het nu geen klant meer voor mij omdat hij ervan baalde dat ik een incasso bureau had ingeschakeld. Maar als ik dit niet had gedaan had ik het bedrag nog steeds niet binnengekregen en waren de facturen nog steeds niet betaald. Gelukkig is alles goedgekomen en het volledige bedrag is uitgekeerd door Bill incasso.

Bill incasso