Toestemming om een BHV cursus te volgen

BHV cursus

Al een geruime tijd wil ik graag mijn BHV cursus behalen. Dit naar aanleiding van het feit dat mijn collega heeft besloten om een andere baan te gaan zoeken. Hij is de enige met deze certificaat op zijn naam. Wat dat betreft zijn er meerdere met deze extra functie bij ons op kantoor, echter niet op onze afdeling. Zodoende heb ik besloten om mijn werkgever te berichten of dat ik deze opleiding niet kan gaan behalen. Mijn werkgever was zeer tevreden dat ik dit heb aangeboden om te gaan behalen. Echter heeft hij mij wel aangegeven dat ikzelf op zoek moet gaan naar een instituut waar ik dit kan gaan behalen.

BHV cursus

Online resultaat

Doordat ik online ben gaan zoeken naar een instituut waar het mogelijk is, kwam ik een tal van bedrijven tegen. Op de website van veiligheids-trainingen.nl ben ik blijven hangen aangezien zij door het gehele land zitten. De kosten welke zij hanteren past erg goed binnen ons budget. Tevens het feit dat wij volgende week al kunnen starten met deze BHV cursus is erg ideaal. Mijn werkgever was ook zeer tevreden met wat hij te zien heeft gekregen op deze website. Vrij snel hebben wij dan ook akkoord gekregen en kan ik samen met een andere collega deze cursus gaan volgen. Morgen mogen wij al gaan starten! Moet eerlijk zeggen dat ik hier enorm veel zin in heb!

BHV cursus