Veiligheidstrainingen volgen bij G4S Zoetermeer

Ben jij een bedrijf in de provincie Zuid-Holland en wil je de veiligheid van je werknemers vergroten? Laat je personeel dan een van de vele veiligheidstrainingen volgen bij de G4S Zoetermeer. De Training & Safety locatie van G4S is de uitgekozen plek om trainingen te volgen waarin je leert brandjes te blussen, mensen te behandelen en om te gaan met chemische stoffen.

De G4S Zoetermeer is gelegen aan de Radonstraat 100, 2718 TA in Zoetermeer, Zuid-Holland. De locatie is eenvoudig te bereiken via Den Haag of Rotterdam via de grote snelwegen. Kom je met het openbaar vervoer, dan kan je in een van deze grote steden in de Randstad de bus pakken die op slechts vijf minuten lopen afstand van het terrein halteert.

Bij G4S Zoetermeer kan je terecht voor een breed aanbod aan trainingen. Van de basistrainingen op het gebied van BHV en EHBO tot en met de meer gespecialiseerde cursussen die echt gericht zijn op aparte beroepsgroepen. Op de locatie van G4S Zoetermeer zijn de trainingen in de praktijk goed uit te oefenen op verschillende oefenlokalen die een situatie perfect nabootsen. Zo kun je oefenen met het blussen van een brand in een kantoorpand en is deze Training & Safety locatie de enige waar ook een laboratorium is nagemaakt.

G4S Zoetermeer industriële trainingen

Bij de G4S Zoetermeer kan je terecht als je trainingen wilt volgen op het gebied van veiligheid in de industriële sector. Zo zijn er bij G4S Zoetermeer trainingen waar je kan oefenen hoe je om moet gaan met chemische en gevaarlijke stoffen en op het gebied van gasmeten en adembescherming, waar onder andere gewerkt wordt met ademhalingstanks. Daarnaast worden hier cursussen gegeven met kooiladders en kruipruimtes.

De trainingen Buitenwacht en Gasmeten (OX EX TOX) worden alleen in de G4S Zoetermeer gehouden. Dit komt omdat de G4S Zoetermeer de enige trainingslocatie is waar beschikking is tot speciale oefenruimtes, die je zowel horizontaal als verticaal kan betreden. Als je op zoek bent naar trainingen op het gebied van industriële veiligheid, dan ben je bij G4S Zoetermeer aan het juiste adres.

Geef een reactie