Waarom bedrijfskleding borduren

Logo-Ayto-Promo

Bedrijfskleding borduren is dat je een naam en/of logo op jou werkkleding laat zetten. Zo kun je laten zien dat de mensen die de kleding dragen hun functie uitvoeren en dus aan het werk zijn. Zo zijn ze zichtbaar, herkenbaar en het is netjes voor de uitstraling. De bedrijfskleding wordt bepaald door het bedrijf zelf en het beroep wat je uitvoert. Het ontwerp van de bedrijfskleding maakt daarom ook niet uit, alles kan geborduurd worden op jouw bedrijfskleding. Heb jij een leuk zinnetje of een logo dit kan allemaal geborduurd worden. Logo’s borduren wordt vaak gedaan door bedrijven. 

Voordelen van bedrijfskleding borduren

Borduren is erg handig als je weet dat je in een branche werkt waarin de kleren snel en flink vuil kunnen worden zoals een kok. Je moet je kleding namelijk vaak wassen, door het borduren zal de naam of logo niet gaan slijten of vervagen. Dan is borduren dus een goede optie. Jouw geborduurde ontwerp zal lang en erg kwalitatief blijven stralen.

De zichtbaarheid is een erg belangrijk voordeel. Door de bedrijfskleding weten de klanten dat jij de dienstverlenende bent. Hierbij kun je denken aan politie in pak, maar ook blousejes in een restaurant. De bedrijfskleding kan ook voor veiligheid zorgen. Zo heb je werkkleding voor de bouw, of camouflerende kleding in het leger. Ook zorgt het voor hygiëne, zoals de witte kleding van een kok of het personeel in een ziekenhuis. Bedrijfskleding zorgt ook voor nette en luxe uitstraling. Als jij in een hotel of restaurant werkt is dit erg belangrijk. Bedrijfskleding wordt daarom ook vaak persoonlijk gemaakt door de logos of de namen. Dit laat je vaak uitvoeren door gespecialiseerde bedrijven. Bij ons Ayto Promo laat je dit doen door de meeste kwalitatieve manier.