Wees goed voorbereid op weersomschakeling met een kwalitatieve tent

We hebben misschien wel een strenge winter ontweken, maar de zomer is hier en daarmee komt het onvoorspelbare weer. Het is belangrijk voor aannemers dat bouwplaatstenten en partytenten stevig worden gemaakt om schade te voorkomen. Hoewel slecht weer voor sommige industrie├źn en werknemers kan leiden tot lagere productiviteit en afleiding, kan het ook zorgen voor algemene problemen bij de aannemers. Zoals de meeste mensen in de bouw weten, kunnen vertragingen leiden tot gemiste deadlines en dat vertaald zich meestal in gederfde inkomsten.

Wat te doen tijdens een weersomschakeling?

Tenten op bouwlocaties kunnen weer gerelateerde vertragingen verminderen. Harde wind en regen kunnen een grote probleem opleveren in bouwprojecten. Naarmate de winden stof werpen op werkplekken, is er een impact op jouw werknemers, apparatuur en materiaal. Wanneer de wind bijzonder hevig is, kan alles tot stilstand komen. Medewerkers zullen in een comfortabele, klimaat gestuurde omgeving kunnen werken, ongeacht de weersomstandigheden buiten, als je een tent huurt bij Tentenverhuurbedrijf Kontent Structures.

Dit geldt ook voor regen. Infiltratie van water op elk moment in uw proces kan niet alleen kostbare vertragingen betekenen, maar ook schade aan bouwmaterialen zoals gipsplaat en multiplex. Er is ook een verslechtering van de arbeidsomstandigheden voor jouw team en slijtage aan jouw apparatuur en gereedschappen.

Wanneer bouwplaatstenten onderdeel worden van de vergelijking, hoeft het lenteweer echter niet te vertalen in dure vertragingen. Houd er rekening mee dat deze kosten meestal niet gemakkelijk terug te vorderen zijn, zelfs als ze mogelijk in jouw contract lijken te zijn geschreven. Vraag een bouwadvocaat en je zult merken dat slecht weer niet altijd een acceptabel excuus is om werk te stoppen. Hoewel arbeidsstakingen, problemen met hulpprogramma’s en archeologische vondsten een verlenging van de tijd kunnen bieden, is slecht weer niet altijd een geldige verdediging. Het is dus goed om bij weersomschakelingen een tent te huren.

Hoe kan Kontent Structures helpen tijdens een weersomschakeling?

Tenten van Kontent Structures worden gemaakt door het strekken van een huid van PVC of polyethyleen over een lichtgewicht, hoogwaardig aluminium frame. De stof is waterdicht en Uv-bestendig, maar laat ook natuurlijk licht toe en kan daarom voor alle weersomstandigheden gebruikt worden. De tenten hebben veel ruimte en bieden een comfortabele binnen omgeving voor werknemers en bezoekers. Tenten van Kontent Structures zijn gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen voor duurzaamheid en heeft een langere levensduur dan tenten van de concurrenten. Het sterk ontwikkelde frame is structureel ontworpen voor zowel kracht als flexibiliteit, waardoor het weerstand biedt tegen bijna elk type extreme weersomstandigheden, zoals hitte of kou, harde wind, zware regenval, sneeuw, ijs of zelfs aardbevingen. Deze tenten zijn ontworpen om te voldoen aan de standaard windbelastingen voor de meeste gebieden. En waar de omstandigheden dit vereisen, kunnen de tenten ook worden aangepast om orkaanwinden te weerstaan. Het hoogwaardige PVC-doek gespannen over het aluminium frame en het hellende ontwerp van de structuur van het weefsel laat het toe om sneeuwbelastingen gemakkelijk kwijt te raken, en de structuur is volledig waterdicht. Het weefsel waarvan de doek is gemaakt, is goed om weerstand te bieden aan U.V. afbraak en schade door meeldauw, zout en andere corrosieve materialen. Wanneer je een tent bij Kontent Structures huurt, ben je altijd goed voorbereid op weersomschakeling.