Wie weet hoe je lokale vindbaarheid kan verbeteren?

lokale vindbaarheid

lokale vindbaarheid

Lokale vindbaarheid verbeteren

Ik heb samen met een vriendin een eigen kleding winkel in Arnhem. We draaien best goed alleen zijn we online niet echt aanwezig. Tegenwoordig is je online bestaan bijna belangrijker dan offline. Helaas hebben we nog geen webshop en daarom willen we graag dat mensen naar de winkel komen. Ook als ze nog niet eerder zijn geweest of ons niet eens kennen. Ik weet zeker dat als we online beter scoren we ook meer klanten krijgen. Daarom wil ik mijn lokale vindbaarheid verbeteren. Dat schijnt te helpen doordat het gespecificeerd is op de locatie waar je je bevindt. Dat heb ik eens online gelezen, alleen weet ik natuurlijk niet hoe je dat moet doen. Mijn vraag is dus: Wie weet hoe je je lokale vindbaarheid kan aanpassen en verbeteren?

lokale vindbaarheidOnline zoeken

Ik heb even op internet gezocht en kwam toen Regiopromotor tegen. Heeft iemand hier ervaring mee? Zoals het lijkt zijn zij erg goed in SEO en lokale vindbaarheid. Zo’n bedrijf zou ik wel in willen schakelen. Ik ga namelijk altijd voor kwaliteit en dan maakt het me ook niet zo veel uit als ik daar iets meer in moet investeren. Ik ga beginnen met een plan en ga dan contact met ze opnemen. Ik hoop dat ze mij net zo goed kunnen helpen als de andere bedrijven waarvan ik recensies heb gezien! Wie er ervaring heeft met dit bedrijf mag mij even een berichtje sturen, want ik wil alles weten! Wie werkt er verder ook aan zijn SEO?