Zakelijk Frans leren?

Zakelijk Frans leren? Met de cursus Zakelijk Frans van De Taaltrainer wordt dat haalbaar voor u en uw collega’s. Wij werken met een team van de beste taaltrainers van Nederland. Onze trainers hebben tal van taalcursussen verzorgd voor bedrijven. Ze beschikken dan ook over een ruime ervaring en geven les in hun moedertaal.

Een taalcursus op maat

Wilt u graag uw Franse spreekvaardigheid vergroten? Of wilt u beter leren schrijven of lezen in het Frans? Met de cursus Zakelijk Frans leren bij de Taaltrainer wordt dat allemaal haalbaar voor u. Onze professionele taaltrainer verzorgt een taalcursus op maat die ook nog eens erg leuk is om te volgen.

Diverse trainingen Zakelijk Frans leren

De Taaltrainer biedt diverse trainingen Zakelijk Frans leren aan. Er is dus altijd wel een training die bij u past. Wij bieden een individuele cursus of een groepscursus met collega’s aan. De cursussen verzorgen wij op onze locatie in Amersfoort of bij uw bedrijf.

Snel Zakelijk Frans leren?

Wilt u snel Zakelijk Frans leren? Dan kan dit tijdens een spoedcursus van vijf dagen. Hierbij wordt u individueel begeleid door een ervaren trainer die door ons is geselecteerd op ervaring met uw branche en/of uw functie.