Zo kunt u EIA aanvragen voor uw bedrijf of woning

Bij het nemen van energiezuinige maatregelen voor uw bedrijf loopt u vaak aan tegen hoge kosten. In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor Energie Investeringsaftrek (EIA). Deze subsidie is mogelijk als u maatregelen neemt die energiebesparing tot gevolg hebben. U kunt hierbij denken aan het isoleren van het dak of de spouwmuren van uw pand, of het laten plaatsen van dubbele beglazing met een hoog energielabel. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp ter vervanging van de op gas gestookte Cv-ketel is mogelijk. Dankzij deze subsidie kunt u een besparing op de kosten realiseren die flink op kan lopen.

Advies voor het aanvragen van EIA

U kunt direct fiscaal voordeel behalen voor het nemen van energiebesparende maatregelen. EIA aanvragen is mogelijk voor bedrijven, verenigingen en stichtingen die maatregelen nemen die een duidelijke energiebesparing opleveren. Ieder jaar wordt een budget vastgesteld voor het verstrekken van EIA subsidies. Als dit budget voor een groot deel is opgebruikt kan de Minister van Financiën besluiten om de subsidie te beperken. Als u toch al van plan bent om energiemaatregelen voor uw bedrijfspand te nemen is het dan ook aan te raden om dit in het begin van het fiscale jaar te doen. De kans dat u de volledige subsidie krijgt is dan namelijk het grootst. Normakk kan u hierover uiteraard adviseren.

Vraag nu deskundig advies voor het aanvragen van EIA voor uw bedrijf

Heeft u plannen voor het nemen van energie beperkende maatregelen voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op met Normakk in Roden. Zei staan u graag bij met deskundig advies om maximaal te profiteren van de EIA. U kunt Normakk bereiken door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Wilt u direct een afspraak maken dan is bellen de snelste manier. Het telefoonnummer is 050 – 72 71 030. Normakk is een landelijk werkend bedrijf en komt dus ook graag bij u langs als u niet in het noorden van Nederland bent gevestigd. Wilt u duidelijk en deskundig advies voor uw bedrijfspand? Dan bent u bij Normakk aan het juiste adres.

Geef een reactie