Wat is vitaliteit?

Vitalfacts

Wat is vitaliteit? Nou vitaliteit heeft te maken met energie in het leven. Mensen die hun vitaliteit op orde hebben zijn fit, ontspannen, gezond en productief. Het gaat ook over de regie in eigen handen hebben. Het leiderschap over jezelf. Het is een competentie waarvan VitalFacts vindt dat elke medewerker deze in handen moet hebben. Het is belangrijk om de balans tussen belasting en herstel, ontspanning en inspanning, focus en pauze te hebben. Er is nog veel te doen in de hele wereld om iedereen een plezierige dag te laten hebben.

Wat is vitaliteit

Wat is vitaliteit en hoe kun je het verbeteren

Bij VitalFacts weten ze heel goed hoe lastig het kan zijn om een levenspatroon te doorbreken of aan te passen. Zij hebben hier een programma voor ontwikkeld dat ervoor zorgt dat medewerkers hun vitaliteit op een leuke en fijne manier kunnen ontwikkelen. Dit noemen zij ook wel de Fun Factor in een gezond leven. Een gezond leven wordt vaak geassocieerd met een dieet, veel sporten en op tijd naar bed gaan. VitalFacts gelooft meer in een plezierige dag en iedere dag 1% verbeteren en zorgen dat je niet terugvalt. Je moet een goede balans hebben tussen je Body, Brain, Behavior en Biotope. In Nederland is beweegt 55% van de bevolking te weinig, is 50% te dik, kamp 13% met burnout verschijnselen en gebruikt 6% antidepressiva / kalmeringsmiddelen.

Vitality-Coach

VitalFacts

VitalFacts gunt iedereen een vitaal leven. Vitale mensen maken het verschil in de wereld, ze hebben plezier in het leven, verbeteren zichzelf elke dag, zijn gepassioneerd en productief en dat is dé kwaliteit van leven! Zij maken vitaliteit leuk, persoonlijk en makkelijk door de combinatie van state-of-the-art technologie en vitality coaching. Zij leveren diensten die de vitaliteit en dus de energie van mensen verbeteren! Ben je benieuwd naar je eigen vitaliteit of wil je ook je dagelijkse routine verbeteren? Kijk dan op de website van VitalFacts voor meer informatie!