Etiketten en labels bestellen voor de beveiliging

Etiketten zijn te gebruiken voor meer doelen dan je op het eerste gezicht kunt bedenken. Behalve voor bijvoorbeeld logistieke processen, identificatie van producten en informatie voor klanten zijn er ook labels die voorkomen dat er gefraudeerd wordt met goederen. Je kunt bij ons bedrijf een etiket of een label kopen voor zeer specifieke doelen. Hoogwaardige apparatuur en techniek stelt ons in staat op elke wens in te spelen met een speciaal product. Wat je ook wilt laten drukken, wij kunnen ervoor zorgen. Ook bij beveiliging kunnen de juiste labels een grote rol spelen. Voorkomen is beter dan genezen, dus het bestellen van hoogwaardig stickermateriaal is verstandig.

logo_QDENTIFY_green-01

Labels en luxe
Een luxe uitstraling is vaak aantrekkelijk voor consumenten. Wil je de juiste allure meegeven aan je product, begin dan met een label dat goed verzorgd is en laat het bij ons drukken. Een label met 3D effect, een zogenaamd lenticular 3D label, wordt in verschillende lagen geprint. Als je naar het plaatje kijkt is het door lichtinval en beweging vanuit elke hoek net even anders. De sticker lijkt zelfs te bewegen, en dat trekt natuurlijk onmiddellijk de aandacht. Het geeft een product direct cachet en een air van exclusiviteit. Je hoeft alleen maar de juiste etiketten te laten drukken om dit te bereiken.

 

Labels van het beste materiaal
Voor elke toepassing van labels en etiketten gaan we op zoek naar het materiaal dat het beste aan alle eisen voldoet. Wil je stickers kopen die snel te verwijderen zijn, of wil je juist een etiket bestellen met een permanent karakter? Wil je een exclusieve uitstraling van pure luxe en een wow-effect voor je product of ben je op zoek naar een duidelijke markering om vergissingen te voorkomen? Of je etiketten wilt bestellen voor het laboratorium, het magazijn of voor een high-end consumentenartikel, het maakt ons niet uit, want we streven altijd naar de beste oplossing in labels en etiketten.