Linkbuilding uitbesteden aan een professionele partij

Linkbuilding uitbesteden

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun linkbuilding uit te besteden aan een externe partij. Dit komt doordat het steeds lastiger wordt om de linkbuilding op de juiste manier te realiseren. Bovendien is er ook een kans dat de linkbuilding niet helemaal verloopt zoals deze dient te verlopen. In dit geval zal de linkbuilding zelfs een negatief effect hebben op de zoekmachines optimalisatie. Hierdoor kiezen veel bedrijven voor de werkzaamheden van de linkbuilding uitbesteden aan een professional.

Linkbuilding uitbesteden

Een belangrijk onderdeel van SEO

Ben je een ondernemer en heb je op dit moment een eigen website of webshop? Dan is het van belang om deze geheel SEO proof te maken. Wanneer je ervoor kiest om jouw website SEO proof te maken, zou je dit voor een gedeelte uit kunnen besteden aan een externe partij. De SEO (Search Engine Optimalisation) heeft namelijk meer voeten in aarde dan de meeste ondernemers denken. Hierdoor vinden veel ondernemers het lastig om zelf de gehele SEO te organiseren. Echter, doordat de juiste zoekmachine optimalisatite zoveel extra omzet op kan leveren, kiezen bedrijven ervoor om dit toch te laten doen door een andere partij.

Focus op jouw core business

Als je een ondernemer bent wil je jezelf natuurlijk het liefst blijven focussen op jouw core business. Dit is natuurlijk logisch en niets om je voor te schamen. Het is zelfs zo dat je waarschijnlijk onderaan de streep meer overhoudt doordat je de werkzaamheden in één keer goed laat uitvoeren. Wanneer je ervoor kiest om de linkbuilding door een andere partij te laten doen, kan deze partij jou helpen met het aankopen van backlinks.

Linkbuilding uitbesteden

Backlinks kopen voor jouw website

Wanneer je een ondernemer bent en hoger wilt komen te staan in zoekmachines, kun je ervoor kiezen om backlinks te kopen via een andere partij. Het is bij het aankopen van backlinks namelijk van belang om kwalitatieve backlinks aan te schaffen. Dit houdt in dat het geen zin heeft te gaan voor kwantiteit. Een linkje van een website als het AD is veel meer waard dan een linkje van een onbekende website. Wanneer je er toch voor kiest om de linkbuilding zelf uit te voeren, kan het zelfs zo zijn dat je ranking in zoekmachines omlaag gaat. Dit is namelijk het gevolg van de aankoop van kwantitatieve backlinks.