Hoe Business Intelligence me heeft geholpen & waarom ik ermee aan de slag ben gegaan

business intelligence tool

Voor het analyseren van de cijfers en prestaties van mijn bedrijf heb ik ervoor gekozen om te werken met een Business Intelligence tool. Zo kan ik weinig zeggende cijfers omvormen tot informatie die ik kan gebruiken in mijn marketing en sales approach. Ik kom bijvoorbeeld meer informatie te weten over wie mijn klanten juist zijn en welk profiel ze hebben. Op die manier kan ik dus een perfect beeld vormen over wat beter in de markt kan liggen en welke richting ik moet uitgaan met mijn bedrijf.
Het werken met Business Intelligence heeft mij al veel moeite bespaard. Ik kom nu veel sneller tot bruikbare resultaten dan voordien.

Mijn partner in Business Intelligence


Voor mijn Business Intelligence oplossingen ben ik in zee gegaan met VisionBi. Ze hebben me verschillende oplossingen aangeboden. Aangezien ik voordien al eens gewerkt had met SQL, heb ik voor de SQL oplossing gekozen. SQL heeft zeer veel te bieden en is voor mij de geschikte oplossing.
Ik ben alvast zeer tevreden over de service die me geboden werd en de oplossingen die me verder hebben geholpen om mijn zaak te doen groeien. Door Business Intelligence zijn mijn verkoopcijfers erg gestegen. Het biedt me veel meer kansen binnen mijn concurrentiƫle omgeving.
VisionBi heeft nog vele andere services te bieden die jouw business vooruit kunnen helpen.

Geef een reactie