Toegevoegde waarde van de draagarmstellingen

prod-image-3 (1)Toegevoegde waarde van de draagarmstellingen

Sinds kort ben ik met vriend gaan ondersteunen met zijn zaak. Hij heeft al een jaar of vijf een eigen handel in tl-balken, die hij verstuurt naar allerlei afnemers in Nederland. Zijn producten lopen heel goed, omdat hij aan alle wensen tegemoet kan komen, alle speciale wensen van allerlei verschillende klanten in Nederland. Sommigen willen bijvoorbeeld dimmers in de lichten, en anderen willen een speciale kleur in de lampen. Zo produceert hij ook veel rode lampen en lampen die een glow in the dark licht verspreiden bijvoorbeeld. In principe valt alles te regelen bij hem, is hij van alle markten thuis en daarom zo geliefd bij de klanten in Nederland. Hij is misschien niet de allergoedkoopste, maar zijn producten gaan langer mee en hij levert in het algemeen gewoon kwaliteit. Ik ben hem gaan helpen omdat we samen een kindje verwachten en ik in de toekomst vanuit huis wil gaan werken. Ik heb zelf een opleiding als secretaresse genoten en kan mijn vriend dus veel helpen op verschillende terreinen. Maar ik bemoei me natuurlijk ook met heel andere dingen. Zo heb ik onlangs geregeld dat we draagarmstellingen gingen installeren in ons magazijn. Ik snapte echt niet waarom mijn vriend alles opsloeg op gewone stellingen terwijl het gebruik van draagarmstellingen voor dit soort producten veel geschikter is. Ik heb een tijdje moeten pleiten voor de draagarmstellingen omdat mijn vriend niet van veranderingen houdt. Maar hij heeft z’n oude opbergsysteem voor een goede prijs kunnen verkopen en is nu ook overtuigd van de toegevoegde waarde van de draagarmstellingen en wil niet meer terug naar vroeger. Dit heeft voor mij bewezen dat ik ook van toegevoegde waarde ben binnen het bedrijf en dat sterkt mij in het vertrouwen dat wij goed met elkaar kunnen samenwerken.