Hoe maak je van een PDF een flipbook?

U heeft het vast al vaker voorbij zien komen. Een folder of online magazine dat online te bekijken is op een website. Een webshop kennen we allemaal maar een bladerbare folder of magazine kan een prĂ© zijn voor uw producten of webwinkel. Wilt u door middel van een folder of magazine uw producten onder aanbracht brengen bij uw klanten of derden? Door gebruik te maken van een flipbook van Digitaal Publiceren bereikt u op eenvoudige wijze uw doelgroep en dit zult u terug zien in uw bestellingen, leveringen en websitebezoekers. Bent u op zoek naar een manier om uw producten snel en effectief onder de aandacht te brengen bij klanten en geĂ¯nteresseerden? U bent bij de professionals van Digitaal Publiceren aan het juiste adres!

flipbook

Voordelen flipbook van Digitaal Publiceren

Door gebruik te maken van de kunsten van Digitaal Publiceren kunt u op een eigentijdse manier een PDF document laten zien. Een plat PDF document word omgetoverd tot een uniek bladerbaar document. Zo kunt u door middel van een flipboek uw producten op een unieke manier laten zien aan uw website bezoekers. Een flipbook is een bladerbare beleving! U kunt in uw flipboek filmpjes toevoegen en indien gewenst ook links verwerken. U levert uw PDF documenten plat aan, voegt indien gewenst links en video’s via Youtube of Vimeo bij en Digitaal Publiceren zorgt ervoor dat uw PDF met links en filmpjes word samengevoegd tot een uniek bladerbaar, online document. Digitaal Publiceren kan voor u Youtube en Vimeo video’s in een kaders plaatsen. Als u een PDF document aanlevert met links, worden deze automatisch overgenomen in het systeem van Digitaal Publiceren zodat deze link toegevoegd word aan de bladerbare versie.

flipbook

Waarom een flip book bij Digitaal Publiceren?

Digitaal Publiceren staat bekend als een betrouwbare en betaalbare partner voor het maken van online publicaties en flipboeken. U levert uw PDF documenten aan en Digitaal Publiceren doet voor u de rest. De online publicaties van Digitaal Publiceren zijn reclamevrije en u plaats zelf eenvoudig uw flipboek op uw website. Daarnaast word uw flipboek volgens uw eigen huisstijl gemaakt. Binnen 24 uur heeft u uw online bladerbare documenten in uw mailbox. U kunt geheel eenvoudig uw PDF document verzenden via de website van Digitaal Publiceren. U voegt de links bij uw bestelling van uw gewenste video’s en links. Digitaal Publiceren voegt deze filmpjes en links toe aan uw product en voordat u het weet is uw product binnen. Het is ook mogelijk om Google Analytisch te koppelen. Digitaal Publiceren is zeer betaalbaar! U kunt al vanaf 60,- gebruik maken van de diensten van dit mooie bedrijf!