Kopieermachine van Hofax

Bent u opzoek naar een nieuwe kopieermachine voor op uw kantoor? Dan bent u bij Hofax op het juiste adres. Hier hebben ze diverse kantoorapparatuur.  Van kopieermachines tot professionele A3 printers. Het familiebedrijf is uitgeroeid tot een professionele leverancier van vele sterke merken waaronder Ricoh, OKI, Konica, Minolta en Xerox.

Een kopieermachine is vaak slechts een onderdeel van een printer. Bedrijven investeren vaak niet alleen in een kopieermachine maar in een totale printer oplossing.

Hofax gaat voor u opzoek naar de juiste oplossing betreft printen en zoekt hierbij ook de juiste kopieeroplossing.

Ook laten we u meekijken naar de software en documentoplossingen. Denk hierbij aan digitaal archiveren en eCopy. Naast kantoorapparatuur kunt u ook bij Hofax terecht wanneer u kantoorartikelen zoekt zoals toners en papier.

Professionele printers en kopieermachines

Ziet u op tegen de investering van een nieuw kopieerapparaat of printer maar heeft u wel een nieuwe nodig? Dan is leasen de perfecte oplossing. Voor een vast bedrag per maand leveren wij u de gewenste kantoorartikelen. Hierbij zijn service, onderhoud en garantie inbegrepen.

Wanneer u tegen problemen aanloopt met uw kantoorartikel biedt Hofax goede en snelle onderhoud. Door de centrale ligging in de Benelux rijdt er een gecertificeerde ICT-technici door geheel Nederland en België om uw problemen zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze kantoorartikelen? Dan kunt u hier klikken voor meer informatie.