Iedereen moet kunnen werken

Fabius Opleidingen hoort bij de organisatie Fabius. Dit is een particulier opleidingsinstituut met een hoofdkantoor in Oosterhout. Op ruim vijftig plaatsen in Nederland kunnen cursisten terecht voor een opleiding. De doelstelling van Fabius Opleidingen is om mensen op te leiden, die geen plek in het reguliere onderwijs kunnen vinden. Zij gaan er van uit dat iedereen over voldoende kwaliteiten bezit om een mbo-opleiding te kunnen volgen en afronden. Hierdoor kan iedereen aan de slag op de arbeidsmarkt en op deze wijze een plekje veroveren in het bedrijfsleven.

Hier staat Fabius Opleidingen voor

Een helpende hand zijn voor mensen die dit doel willen nastreven. Dat is waar Fabius Opleidingen voor staat. Regelmatig komen er vacatures vrij. Binnen de organisatie bestaat een open en prettige werksfeer. Het team wil zich hard maken, dat het voor iedereen in de samenleving mogelijk is om te kunnen werken. Zonder werk, geen inkomen, wat de kwaliteit van leven negatief beïnvloed. De mensen van Fabius zetten zich in voor het feit dat arbeid loont. Om daar toe te komen is scholing nodig.

Solliciteer voor een baan bij Fabius

Wil jij hier aan deelnemen en ook bij Fabius aan de slag? Houdt dan de website www.fabiusopleidingen.nl in de gaten voor vrijgekomen vacatures. Er zijn al contracten vanaf een paar uur in de week. Als werknemer krijg je de mogelijkheid om op verschillende plekken in het land te kunnen werken. Een locatie dichtbij huis bijvoorbeeld, of reis je graag van plek naar plek? Bespreek de mogelijkheden tijdens je sollicitatie. De organisatie staat open voor een persoonlijke carrièreswitch. Bij Fabius Opleidingen zijn er genoeg mogelijkheden en ben je nooit uitgeleerd.