be rijbewijs halen

Nu ik wat ouder ben kom ik vaak in een situatie terecht waarin ik een be rijbewijs nodig heb. Ik wilde daarom graag mijn be rijbewijs halen. In omgeving Gelderland zijn er een beperkt aantal rijscholen die dat aanbieden. Verkeersschool Wesseldijk is er daar een van. Het bedrijf word op internet erg geliefd en dat is ook een van de redenen dat ik ervoor koos om daar mijn rijbewijs te halen. Op de website staat alles duidelijk aangegeven. Ik maakte vervolgens telefonisch een afspraak en de volgende week kon ik er al terecht. Je kan merken dat ze een goede service hebben. Later werd dat ook duidelijk!

Lessenluchtfoto-wesseldijk

Tijdens het lessen verliep alles perfect. De instructeur gaf goede aanwijzingen, zodat ik tijdens het examen niet voor verassingen kom te staan. Mijn zwakke punten werden flink op de proef gesteld. Dit zorgt ervoor dat je vlijloos het examen doorrijd. Wesseldijk heeft goed opgeleide instructeurs die weten wat ze doen. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan lessen. Zij hebben meer dan 600 opleidingen in allerlei categorieën. De juiste opleiding zit er dus altijd tussen.

Contact opnemen

Wesseldijk is telefonisch bereikbaar en via de mail. Indien je vragen of informatie wilt, kan je te allen tijde contact opnemen. Wesseldijk staat je graag te woord om jouw vragen te beantwoorden. Hun openingstijden zijn:

Maandag 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag 08.00 – 18.00 uur
Woensdag 08.00 – 18.00 uur
Donderdag 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag 08.00 – 12.00 uur