Aan de slag met een Inventor cursus!

Als ontwerper zijnde is het van belang om de producten geheel naar wens te realiseren. Zo biedt Caddesign de mogelijkheid om een Inventor cursus te volgen. Middels deze cursus leer jij alle basiskennis onder de knie te krijgen. Wel zo prettig om te weten hoe dat je hiermee om moet gaan toch?

Schrijf je in voor deze vierdaagse cursus!

Het prettige van deze cursus is dat je alles op een zeer efficiente en leerzame wijze geleerd krijgt. De trainer, Roel Govers weet als geen ander hoe dat je hiermee te werk moet gaan. Hij heeft jarenlange ervaring en weet zijn enthousiasme over dit programma over te brengen op andere. Natuurlijk is het gebruik maken van Inventor niet erg eenvoudig. Een cursus om de basis hiervan onder de knie te krijgen is sowieso aan te raden. Bij CADdesign ben je meer dan welkom als je hier naar opzoek bent. Een vierdaagse ondersteuning zal ervoor zorgen dat de basis bekent is bij je.

Uiteraard is het ook mogelijk om deze cursus te volgen op jouw eigen locatie. Met een maximum van zes leerlingen krijg jij de fijne kneepjes te horen. Een lesboek hoort er uiteraard ook bij. Deze kun je voor een latere tijdstip alsnog gebruiken om erin te kijken! Het volgen van deze Inventor cursus wordt door vele gedaan. In de maanden mei, juni en juli zijn er nog voldoende plekken beschikbaar om aan te schuiven voor deze cursus.