Op zoek naar juridische vacatures Den Haag

Vandaag de dag is het altijd moeilijk om een leuke baan te vinden, en dan al helemaal een baan waarvoor je een studie hebt afgerond. Jaren geleden heb ik mijn diploma’s gehaald om de juridische kant op te gaan. Heb werkelijk op alles gereageerd wat ik tegen kwam, maar vaak kreeg ik al meteen een afwijzing dat ik geen ervaring had, en vaak hoorde ik helemaal niets meer van mijn sollicitatie. Inmiddels had ik maar een andere baan aangenomen die totaal niet bij mijn studie paste, ik werk in een winkel, moet toch wat om brood op de plank te krijgen. Sla ik vanmiddag de krant open zie ik meerdere juridische vacatures Den Haag erin staan. Dit is mijnĀ  kans, meteen een super mooie sollicitatie brief geschreven en op de post gedaan, altijd beter dan via de email versturen. Tot mijn verbazing kreeg ik een week later de uitnodiging om langs te komen voor een gesprek. Omdat ze meerdere juridische vacatures Den Haag open hadden staan mocht ik zelf kiezen welke functie ik wilde hebben, wat een luxe. Het eerste en ook de vervolg gesprekken waren goed verlopen, en de maand erop kon ik in mijn nieuwe functie beginnen. balance-1172800

Geweldige baan

Eindelijk is mijn droom uitgekomen en heb ik een baan gekregen die perfect aansluit op mijn studie. Elke dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk, geen dag is hetzelfde, steeds weer een andere uitdaging. Momenteel ben ik weer met een studie begonnen, om ook in de toekomst goed te kunnen functioneren. advocatenjuristen-500x