Ik deed een beroep op BMK incassobureau

BMK incassobureau is waar ik een beroep op heb gedaan toen ik helaas geen betaling ontving van mijn klant. Dit zijn zeer vervelende zaken want je wilt natuurlijk te allen tijde tot een goede oplossing kunnen komen. Echt bleef ik verzoeken sturen en telefonisch contact opnemen. Echter gebeurde er weinig. Het ging om een bedrag waar wij zelf ook flink in hebben moeten investeren en ik wilde deze betaling hoe dan ook voldaan hebben. Daarom heb ik ervoor gekozen om hulp in te schakelen.

Gelukkig kan het alsnog worden opgelost

Bij BMK incassobureau weten ze hoe zij dit moeten aanpakken. En achteraf ben ik zo blij dat ik dit bedrijf in vertrouwen heb genomen. Allereerst word je vriendelijk te woord gestaan. Ik heb ervoor gekozen om direct een incasso overeenkomst af te sluiten. Hierdoor hoef ik mijn kostbare tijd niet meer te steken in mensen die niet willen betalen, dit kan ik nu zorgeloos uit handen geven en erop vertrouwen dat ik alsnog mijn geld krijg. Helaas ben ik niet de enige die hier mee te maken krijgt. Dit valt wel onder een van de meest vervelende dingen in het ondernemen. Daarom is het wel zo prettig om dit voor beide partijen zo goed mogelijk alsnog te kunnen oplossen. Daarom raad ik dit bedrijf aan. Het is immers niet voor niets hun vak. Overigens levert dit bedrijf nog vele andere diensten. Kijk daarom zelf maar eens op de site.